Menu
Cosul meu

Chematoare si atractanti

Comparare Produse0
Brand: Hagopur Model: 590251
Atractant mistret pe baza de urina si  feromon,  foarte util in perioada bonanitului .Acset tip de atractant are un miros persistent atragand vanatul de la distante mari.Este imbuteliat la recipient de 100 ml  cu pulverizator .Acest produs are si rol de mascare a mirosului uman...
160,00 Lei
Brand: Multisound Model: MS.T100/RX-100
Multisound va prezinta noul model Max-T100 RX, reinnoit total in functie de nevoile clientilor nostri, care functioneaza asociat cu noua telecomanda, capabila sa selecteze si sa mixeze 2 dintre cele 100 de melodii integrate in player.Acest model își mărește versatilitatea. De altfel, pe lângă displa..
3.650,00 Lei
Brand: Siren7 Model: SIR7MAXVR
Un sunet impotriva pagubelor de animale salbatice, care functioneazaO alarma pentru animale salbatice care poate fi atasata pe suprafata metalica a masinilor si motoclitelor, care cu eficienta dovedita tine departe animalele slabatice la 300 de metri de vehicul.Datorita tehnologiei de imprimare 3D, ..
322,49 Lei
Brand: Hagopur Model: HAG6900
Capriorul ar trebui sa fie ghidat de mirosurile atractive de pe arbori si arbusti catre locatia dorita . Acest atractant  ar trebui sa fie  irezistibil si sa fie acceptat în mod regulat.Produsul trebuie sa aiba efect printr-o forta de atractie foarte mare la capriori si sa grabeasca succesul dorit....
180,00 Lei
Brand: Hagopur Model: HAG6910
Atractant Premium Cerb. Folosind atractantul premium, cerbul  ar trebui sa fie ghidat de mirosurile atractive de pe arbori si arbusti la  locatie dorita. Aceasta este atât de irezistibila incat va fi acceptata în mod regulat. Produsul trebuie sa aiba efect printr-o forta de atractie foarte mare la c..
180,00 Lei
Brand: Hagopur Model: HAG6950
Atractant mistret Anais Oil, pe baza de ulei volatil anason. Uleiul de anason atrage cu aroma sa naturala si puternica  aproape toate speciile de vânat la distante mari.Se vinde la flacoane de 100 ml, prevazute cu pulverizator, putand  fi purtat comod în buzunar la orice iesire în teren. Aceste tipu..
89,00 Lei
Brand: GOBEL Model: GOB.10
ATRACTANTI MISTRET SI CERB. Atractanții pentru mistreți pe bază de gudron sunt substanțe utilizate pentru a atrage mistreții într-o anumită zonă. Gudronul este un produs obținut din distilarea lemnului și are un miros puternic și distinctiv, care este un attractant natural  pentru mistreți.. Atracta..
239,00 Lei
Brand: Hagopur Model: HAG6600
Atractant mistret, se amesteca cu porumb, este un compus de arome saruri minerale si feromon Analogika.. Atrage vanatul de la distante mari iar datorita compusului il va face sa revina...
144,00 Lei
Brand: Hagopur Model: HAG6710
HAGOPUR Premium - 0.5L - Truffe Naturale. Atractant mistret natural , cu truffe reale în suc de truffe Périgord, fara parfumuri sintetice.. Sigur si ecologic.Realizat pe baza ultimelor descoperiri stiintifice.. Se poate stropi pe arbusti sau amesteca cu mancare...
180,00 Lei
Brand: Hagopur Model: HAG6800
Atractant Premium Vulpe. Vulpea este atrasa de mirosul ei   in locatia  dorita. Acesata nada este una usor acceptata datorita combinatiei unice de secretii glandulare si uleiuri esentiale.. Nu contine arome sintetice. Produs ecologic - produs pe baza naturala.. Dozaj: 0.5 l..
144,00 Lei
Brand: Hubertus Model: ADHUB290
Chematoarea de caprior Butollo Blatter este considerata cea mai eficienta si mai usor de folosit chematoare pentru caprior. In functie de locul in care se exercita presiune asupra ei, imita chemarea iedului sau sunetul de panica pe care il scoate capra bruscata de un mascul nerabdator , sau care si-..
139,00 Lei
Brand: Hubertus Model: HUB290
Chematoarea de caprior de la Buttolo este un instrument de vânătoare inovator, proiectat pentru a atrage capriorii  într-un mod natural și eficient. Fabricată in Germania din materiale de calitate superioară, această chematoare emite sunete realiste de caprior, asigurând astfel o experiență autentic..
140,00 Lei
Brand: WEGU Model: WEGU-GFT
Chemătoare WEGU se folosește pentru ademenirea cu succes a cerbului matur și puternic, imitând sunetele scoase de acesta în perioada bocănitului. Cauciucul elastic permite o acustică completă și, în plus, este foarte silențios atunci când este manipulat.Este prevăzută cu șnur pentru a putea fi trans..
299,00 Lei
Brand: Multisound Model: CallM16
Chematoare electornica Moultisound model Hp 24 cu 16 sunete( rata, gasca,garlita, prepelita, cocosar, ciocarlie, caprior, porc cerb, fazan, potarniche, iepure ranit, becatine,...) Pachet complet contine ( chematoare + telecomanda + acumulator + incarcator acumulator+ card de memorie cu 24 sunete) ..
1.711,00 Lei
Brand: Multisound Model: CallM24
Chematoare electornica Moultisound model Hp24 cu 24 sunete( rata, gasca,garlita, prepelita, cocosar, ciocarlie, caprior, porc cerb, fazan, potarniche, iepure ranit, becatine,...) Pachet complet contine ( chematoare + telecomanda + acumulator + incarcator acumulator+ card de memorie cu 24 sunete) E..
1.829,00 Lei
Brand: Multisound Model: CallM8
Chematoare electornica Moultisound model Hp 24 cu 8 sunete ( rata mare, gasca, iepure ranit, caprior etc)  Pachet complet contine ( chematoare + telecomanda + acumulator + incarcator acumulator+ card de memorie cu 24 sunete) Extrem de eficienta, usor de setat si folosit, rezultate exceptionale.  ..
1.549,00 Lei
Brand: Hubertus Model: HUB303
Chematoarea este confectionata din lemn si este prevazuta cu o rotita  pentru modificarea tonalitatii.. Emite un sunet clar ce va ajuta la chemarea capriorului. Se poate ajusta tonalitatea folosind rotita amplasata pe partea de deasupra a chematorii pentru a putea emite sunetul ce ofera cele mai bun..
70,00 Lei
Brand: Multisound Model: MS.AP-25AR
Chematoarea electronica Multisound 40 TM,  este un nou model lansat in anul 2019 si face parte din segmentul mediu de pret.Este o chematoare pe care se pot adauga pana la 8 sunete, fie o configuratie standard sau una aleasa de client.Este o chematoare fara telecomanda, dar dispune de un difuzor cu o..
1.130,00 Lei
Brand: Hubertus Model: HUB381
Chematoare pentru rapitiare cu par si pene, este confectionata din lemn si are doua tipuri de tonuri.Pe de-o parte imita  vaietul iepurelui prins sau ranit, iar pe de alta parte imita chitaitul soarecilor prin mustiucul verde.. Produsa de Hubertus, Germania...
65,00 Lei
Brand: Hubertus Model: ADHUB427
Chematoare traditionala confectionată din lemn, cu ajutorul căreia se pot imita sunetele produse de rațe, masculi sau femele, în perioada de împerechere, pentru a atrage vânatul în bătaia armei...
79,00 Lei
Brand: Hubertus Model: ADHUB423
Chematoare traditionala confectionată din lemn, cu ajutorul căreia se pot imita sunetele produse de rațe, masculi sau femele, în perioada de împerechere, pentru a atrage vânatul în bătaia armei...
61,00 Lei
Brand: MOULTRIE Model: MFHP-53764
Hranitoarea Pro Magnum este modelul profesional de la Moultrie! Aceasta hranitoare are o durabilitate ridicata, fiind confectionata in totalitate din metal. ESTE EXCELENTA IN ZONELE UNDE EXISTA URSI. Caracteristici: Se pot programa pana la 6 intervale de hranire pe zi, intre 1 si 20 sec( 4-5 kg po..
949,00 Lei
Brand: Multisound Model: CallHP100-100
Multisound prezintă noul model HP-S100, special conceput pentru a încorpora o goarna puternica și a reproduce melodii de la distanțe mari. HP-S100 este proiectat să funcționeze în aer liber chiar și în condiții dure. Datorită funcției de amestecare a melodiilor de pe telecomandă, este posibil să s..
2.799,00 Lei
Brand: Multisound Model: CallHP100-30
Multisound prezintă noul model HP-S100, special conceput pentru a încorpora o goarna puternica și a reproduce melodii de la distanțe mari. HP-S100 este proiectat să funcționeze în aer liber chiar și în condiții dure. Datorită funcției de amestecare a melodiilor de pe telecomandă, este posibil să s..
2.199,00 Lei
Brand: Multisound Model: CallHP100-60
Multisound prezintă noul model HP-S100, special conceput pentru a încorpora o goarna puternica și a reproduce melodii de la distanțe mari. HP-S100 este proiectat să funcționeze în aer liber chiar și în condiții dure. Datorită funcției de amestecare a melodiilor de pe telecomandă, este posibil să s..
2.399,00 Lei
Brand: EU PRODUCT Model: FOR4013020
Spray-ul repelent concentrat impotriva mistretilor, caprioarelor, muflonilor, vulpilor, jderilor Invifens P10 de la For este un agent de respingere a animalelor bazat pe transpiratie umana foarte concentrata. Atunci cand este aplicat corect, alunga animalele timp de pana la patru luni. Ambalajul de ..
88,00 Lei
Afisare 1 - 27 din 27 (1 pagini)