Menu
Cosul meu

Hagopur

Brand: Hagopur Model: 590251
Atractant mistret pe baza de urina si  feromon,  foarte util in perioada bonanitului .Acset tip de atractant are un miros persistent atragand vanatul de la distante mari.Este imbuteliat la recipient de 100 ml  cu pulverizator .Acest produs are si rol de mascare a mirosului uman...
160,00 Lei
Brand: Hagopur Model: HOB.B
Spray cu aroma  de urina de scroafa in calduri, poate fi dispersat  pe arbusti sau vegetatie in zona in care se face panda. Mirosul va fi purtat de vant pana la distante mari. Este compusul perfect de folsit in timpul perioadei de imperechere cand vierii  sunt intr-o continua cautare..
190,00 Lei
Brand: Hagopur Model: HAG6950
Atractant mistret Anais Oil, pe baza de ulei volatil anason. Uleiul de anason atrage cu aroma sa naturala si puternica  aproape toate speciile de vânat la distante mari.Se vinde la flacoane de 100 ml, prevazute cu pulverizator, putand  fi purtat comod în buzunar la orice iesire în teren. Aceste tipu..
89,00 Lei
Brand: Hagopur Model: HAG6700
Atractant mistret cu baza de gudron de fag de inalta calitate si feromon Analogika.. Spre deosebire de restul atractantilor Pherotar Plus de la Hagopur, acesta  difera prin lunga durata de parfumare si putere de atractie  îndelungata.. Atrage mistretii de la distante mari. Atractantul este creat pe ..
144,00 Lei
Brand: Hagopur Model: HAG6800
Atractant Premium Vulpe. Vulpea este atrasa de mirosul ei   in locatia  dorita. Acesata nada este una usor acceptata datorita combinatiei unice de secretii glandulare si uleiuri esentiale.. Nu contine arome sintetice. Produs ecologic - produs pe baza naturala.. Dozaj: 0.5 l..
144,00 Lei
Brand: Hagopur Model: FOR2051025
Acest produs este destinat prepararii trofeelor. Este o pulbere pentru albit. Pulberea TROFI-BP este folosită pentru albirea craniilor și oaselor sau pentru restaurarea trofeelor ​​vechi. Datorită consistenței pudrei, este ușor de manipulat și depozitat...
49,50 Lei
Brand: Hagopur Model: FOR2111100
TROFI-BL de la FOR este o solutie de albire pe baza de peroxid de hidrogen (11.99%), avand in momentul de fata, cea mai mare concentratie permisa de pe piata. Este eficient si rapid, curatand atat trofeele noi, cat si pe cele mai vechi. TROFI-BL poate fi utilizat concentrat sau diluat intr-un raport..
49,50 Lei
Afisare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Acest site foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.