Menu
Cosul meu

Cutite vanatoare lucrate manual

Comparare Produse0


Brand: Hunt Decor Model: CH12
Cutit unicat, calit si finisat manual de ¨Soimu¨ (Cristian Soimosan), din pulbere metalurgica M390 Bohler, de generatia a treia, cu o rezistenta extraordinara a taisului. Nu oxideaza!  Comparativ cu alte oteluri folosite in manufacturarea cutitelor, acest otel ofera o rezistenta a taisului extraord..
1.895,00 Lei
Brand: Hunt Decor Model: CH10
Cutitul de vanatoare din damasteel si maner din corn de capra neagra este calit si finisat manual de catre mesterul „Soimu” ((Cristian Soimosan). Otelul damasteel este un damasc din pulbere metalurgica suedeza  RWL34, avand aspectul unui damasc si calitatile unei pulberi metalurgice, adica  reziste..
2.386,35 Lei
Brand: Hunt Decor Model: CH7
Cutit unicat, calit si finisat manual de ¨Soimu¨ (Cristian Soimosan), din otel K 390 Bohler, gros de 5,3 mm, cu o rezistenta extraordinara la abraziune.  Manerul este din corn de cerb, lama mare si solida, teaca rezistenta din piele, in ton cromatic cu manerul.  Este un cutit mare si foarte solid,..
1.623,79 Lei
Brand: Hunt Decor Model: CH19
Cutit unicat, lucrat si finisat manual de ¨Soimu¨ (Cristian Soimosan) din otel damasc suminagashi PM, care imbina frumusetea orientala a damascului cu o duritate de pana la 64 HRC, datorata calirii la temperatura inalta de 1100 grade Celsius si revenirii la 160 grade. Manerul din lemn exotic strati..
2.439,52 Lei
Brand: Hunt Decor Model: stmc4p-capse
Setul de tacâmuri cu mânere din corn de cerb, pentru patru persoane, este confecționat manual și reprezintă un accesoriu inedit ce nu trebuie să lipsească din decorul cabanei de vânătoare.Mânerele au în capete inserate capse de cartușe.Produs disponibil la comandă în limita stocului furnizorului...
389,00 Lei
Afisare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Acest site foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.